Bust Da Breakz er en kraftpræstation og helt utrolig underholdning. Danserne viser sig her i alt deres sportslige ypperlighed – de medvirkende er fulde af karisma, og showet er fuldt af action. Det er her breakerne har lagt sig i selen for at komme op med nyskabende moves og ikke en fod skal sættes forkert, når verdens bedste breakere konkurrerer – mod de andre, men især med sig selv, for at vise deres styrke og præcision. Og som ikke skal leveres med stress og sammenbidte tænder, men med overskud og legende glæde!
Det er svært ikke at overgive sig, når man ser et show hvor alt endelig går op i en højere enhed – og her klapper alt, og publikum klapper med!

Tjek Freestyle Phanatix’s tourdates for upcoming performances Tourdates


PRODUCENT: Freestyle Phanatix
KOREOGRAFI: Karsten Mathiesen & Kim Bøytler
VARIGHED: 40 min. (kan deles op i 2×20 min.)
MUSIK: Karsten Mathiesen
ALDERSGRUPPE: Alle aldre
MEDVIRKENDE: 6 dansere & 1 Human Beatboxer
OBS! Bust Da Breakz fås også i kortere version med færre dansere

“Hvis der er noget vi snakker om her i post-Spotlight fasen, så er det vejret og Freestyle Phanatix.
Det var en kæmpe fornøjelse at have jer både fredag og lørdag. Jeres villighed til at skifte scene, da i rykkede i Bryggen p.g.a. den våde scene (…) Og jeres forestilling på scenen lørdag, var nok der hvor festival programmet peakede, både kunstnerisk, fællesskab med publikum og energi. Så alt i alt, vi er stolte over at FP var en del af Spotlight programmet igen i år” Søren Raffnsøe, Kreativ Leder, Vejle Kommune, Xeneriet & Spotlight


Like what you see? Bust Da Breakz is one of our many touring performances. Get in touch with us and find out about scheduling your own performance.